Allmänt

Anna & Syster säljer inredning, smycken, klockor samt barnartiklar via internet till privatpersoner och företag. För att handla hos oss måste du vara myndig (18 år). Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra villkor och samtycker till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Betalning

Kontokort

Direktbetalning via kontokort sker enkelt och säkert i samarbete med Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Swish

Betala direkt efter lagd order via swish. Vårt nummer är 123 568 55 99.

 

Beställning

Frågor kring din beställning är du välkommen att skicka till vår  e-post. info@annaochsyster.se Beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. Vi garanterar dock inte att vi kan leverera alla de varor du beställt pga slutförsäljning. Skulle det vara så att en vara inte kan levereras, så återbetalar vi motsvarande belopp.

Priser

Samtliga priser i webbutiken är angivna i SEK inklusive moms (25 %). Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering.

Kunduppgifter

För att kunna handla i vår webbutik måste du ange de uppgifter som är obligatoriska vid kundregistreringen. Din e-postadress är viktig för att vi skall kunna bekräfta din order och informera om eventuella förändringar i din beställning. Vänligen kontrollera dina uppgifter varje gång du gör en ny beställning så den senaste informationen alltid är registrerad. Vi ger inte ut dina uppgifter till andra företag eller organisationer.

Leverans

Mindre leveranser skickas som brev per Post, större sändningar med DHL. Leverans sker inom 3-4 helgfria dagar. Om varan tillfälligt är slut på lagret kan leveransen ta upp till 7 dagar.

Bor du i närheten av Rydaholm går det bra att hämta din beställda vara direkt i butiken Rydaholms Ur & Guld. Alvestavägen 3.

Information om din beställning

Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post. När vi skickar ditt paket så får du med kvitto i försändelsen som du skall spara.

Frakt

Anna & Syster debiterar frakt enligt följande: Inom Sverige: 49 kr, fraktfritt över 600 kr

Ej uthämtat paket

Anna & Syster debiterar 150 kr för paket som inte hämtas ut av mottagaren.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. För att returen skall godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Köpesumman återbetalas senast 30 dagar efter det att vi har återfått varan. Du står själv för returfrakten och returrisken.

Skadad eller felaktig vara

Är produkten du mottagit skadad eller felaktig ,Kontakta oss på info@annaochsyster.se.  När vi fått den skadade eller felaktiga varan i retur  skickar vi en ny .

Bytesrätt

Du har rätt att byta en vara 14 dagar från den dag du tog emot varan. För att ett byte skall godkännas måste varan vara i väsentligt oförändrat skick, samt att samtliga lappar måste sitta kvar. Vid byte ska kvitto bifogas. Kunden står själv för fraktkostnad.

Reklamation

Meddelande om fel i vara lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet. Vid reklamation erbjuder vi en ny likadan, eller om sådan inte finns, en likvärdig vara.